BASIL & BREEZE COLLECTIEBASIL & BREEZE COLLECTIE


Basil & Breeze heeft een kleinschalige exclusieve collectie. De collectie bestaat uit tassen, handschoenen en autohandschoenen. Alle producten zijn van prachtige leerkwaliteit en worden met de handgemaakt in Italië. Het authentieke vakmanschap staat aan de basis van onze producten. Handschoenen zijn van mooie leersoorten zoals hert, everzwijn, carpincho en lamsleer.  Handschoenen zijn alleen in het winterseizoen of op verzoek leverbaar. Autohandschoenen zijn het hele jaar door leverbaar voor dames en heren.

We leveren al onze producten uit voorraad in Nederland.

Tassen en Billfolds

De tassen collectie bestaat uit diverse modellen. Klassiekers en fashion. Basil & Breeze is enige leverancier van de tassen in Nederland. Al onze tassen worden kleinschalig ingekocht zodat het om unieke exemplaren gaat.Autohandschoenen en Handschoenen

De autohandschoenen collectie bestaat uit mooie klassieke uitvoeringen in fluweelzacht lamsleer of van het wat luxere hertenleer.

De autohandschoenen zijn handgemaakt in Italié. Prachtige kwalitatieve details zoals leerbewerkte drukknoop, handgestikte afwerking.
ONZE SPECIALS

Python tas

Exclusieve schoudertas. Met binnentasje en diverse vakken. In twee kleurstellingen te verkrijgen.
Maxi Clutch

Prachtige leren maxi Clutch. Chic, fashion en stoer tegelijk. Tevens geschikt voor iPad.Autohandschoen duo color

Prachtige soepele autohandschoenen in twee kleuren leer.
Klassieke autohandschoen

Deze klassieke autohandschoen is leverbaar in diverse kleuren. Dames en heren model.